Huishoudelijk
Persoonlijk
terminaal
individueel
persoonlijk

stichting kleinschalig wonen
Ons thuis
Zorg nodig of verzorging nodig in Beverwijk rond Haarlem en Heemskerk, Hoofddorp
Hulp aanvragen
kosten pgb
contact met stichting kleinschalig wonen

Stichting Zorg Kleinschalig Wonen  |   Laan van Broekpolder 204   |  Beverwijk  |  06-52442747   |   info@zorg-kleinschalig-wonen.nl

Bel ons: 06-52442747

24 uur Terminale Zorg door vertrouwde verpleging


Wij bieden terminale zorg, of 24 uurs zorg, aan cliënten die zich voorbereiden op het levenseinde. Ons doel is niet het leven te verlengen, maar de resterende tijd die de cliënt nog heeft zo comfortabel mogelijk te maken.

Met terminale zorg richt Zorg Allerlei zich ook op de naasten, want ook zij hebben behoefte aan ondersteuning in deze moeilijke periode.

Terminale zorg, ondersteuning in de laatste levensfase
Wanneer een behandeling niet meer zinvol is, hebben veel cliënten de wens om thuis, in het bijzijn van hun dierbaren te overlijden. In deze laatste fase kan het wenselijk zijn om gebruik te maken van 24 uurs zorg; terminale zorg waarbij u op ieder moment van de dag en nacht beroep kunt doen op onze hulpverlening.

In deze fase stellen wij de kwaliteit van leven centraal. Een vast team van hulpverleners ondersteunt de cliënt en zijn naasten op diverse gebieden. Zij bieden begeleiding bij lichamelijke verzorging en sociale aspecten, maar deze 24 uurs zorg richt zich ook op de psychische gesteldheid en troost.


Aanvragen terminale zorg
De exacte invulling van terminale zorg is altijd afhankelijk van de vraag van de cliënt. Zorg Allerlei kan alle zorg leveren die gewenst wordt, zoals verpleging en huishoudelijke- en persoonlijke verzorging.

Wanneer u 24 uurs zorg of terminale zorg aan wilt vragen kunt u dat zelf doen, of laten doen door familie, vrienden of de arts. Wij stellen samen met u een zorgplan op, gebaseerd op de wensen van de cliënt.

Hebt u vragen over onze terminale zorg? Belt u dan naar 06-52442747 (tijdens kantooruren). U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op.  

Onze Zorg

Huishoudelijke Verzorging

Persoonlijke Verzorging

24 uur Terminale Zorg

Individuele Begeleiding

Persoonlijke Verpleging

privacy verklaring