L
L
terminale zorg 24 uur buddy buddie hoofddorp beverwijk
L
L


L
Zorg nodig of verzorging nodig in Beverwijk rond Haarlem en Heemskerk, Hoofddorp
Hulp aanvragen
L
L
L

Stichting Zorg Kleinschalig Wonen | Laan van Broekpolder 204 | Beverwijk | 023 - 5543115 | info@zorg-kleinschalig-wonen.nl

  

Bel ons: 023-554 3115

Persoonlijke Verzorging


Hebt u enige tijd in het ziekenhuis doorgebracht of is uw gezondheid niet optimaal? Dan kunnen de kleine dagelijkse verrichtingen, zoals uw persoonlijke verzorging, een behoorlijke opgave vormen.

Zorg Allerlei vindt deze handelingen zo belangrijk voor de waardigheid van haar cliënten, dat onze medewerkers bij u aan huis komen om hulp te bieden bij de persoonlijke verzorging.

Persoonlijke verzorging op ieder moment
Zorg Allerlei begeleidt u in diverse activiteiten rond de persoonlijke verzorging; het douchen/wassen, hulp bij aan- en uittrekken van steunkousen, in en uit bed komen, aan- en uitkleden, scheren, huidverzorging, de toiletgang en eten & drinken. Zo bevorderen we samen uw zelfstandigheid in en rondom uw eigen vertrouwde omgeving.

Afhankelijk van de zorg behoefte komen onze verzorgers één of meerdere keren per dag langs op de momenten dat u hier behoefte aan heeft. U bepaalt wanneer de zorg noodzakelijk is. Zo kunt u aangeven dat u graag hulp wilt hebben op doordeweekse dagen, in het weekend of ’s avonds, en sluiten wij maximaal aan bij uw hulpbehoefte.

Hulp nodig bij het aanvragen van persoonlijke verzorging
Wilt u gebruik maken van onze diensten in de persoonlijke verzorging? Meldt u zich dan aan bij Zorg Allerlei. Dat kunt u zelf doen, maar ook overlaten aan vrienden, familie of de huisarts. Wij bekijken samen met u wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van persoonlijke verzorging.

Daarnaast ondersteunen wij onze cliënten ook in huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en terminale - 24 uurs - zorg. Uw wensen en privacy staan voor ons natuurlijk altijd centraal.

Wilt u meer informatie over de ondersteuning in de persoonlijke verzorging van Zorg Allerlei? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 023-554 3115.

Ons team staat voor u klaar!

Onze Zorg

Huishoudelijke Verzorging

Persoonlijke Verzorging

24 uur Terminale Zorg

Individuele Begeleiding

Persoonlijke Verpleging